El proper dia 11 a les 18h  tindrà lloc l’acte d’entrega de la primera edició dels Premis Reimagine Textile al Centre de Congressos del TecnoCampus.

Aquest Premis estan adreçats a emprenedors/es amb idees de negoci relacionades amb la tecnologia i la innovació en tèxtil i a empreses de recent creació. L’objectiu d’aquest guardó és promoure la iniciativa empresarial dins d’aquest àmbit, mitjançant el suport econòmic, logístic i d’acceleració dels nous projectes empresarials.

Van ser convocats el mes de maig per l’Ajuntament de Mataró i el Tecnocampus, juntament amb el centre tecnològic EURECAT i l’associació ASEGMA. En aquesta iniciativa també hi col·laboren la Diputació de Barcelona, ACCIÓ, AEI Tèxtils, l’Escola de Disseny LCI, l’Escola universitària Elisava, Moda 22, i Materfad.

La participació en aquesta primera edició ha estat satisfactòria amb 9 candidatures. La categoria Millor Idea Empresarial, amb 4 candidatures, ofereix una dotació econòmica de 3.000 euros per al primer classificat. La dedicada a les millors Start-ups Emergents, amb 5 candidatures, ofereixen un premi en metàl·lic de 5.000 euros per al  primer classificat i 3.000 per al segon. Tots els guanyadors rebran a més suport en l’estudi de viabilitat tècnica del seu producte, suport de “mentors” i descomptes en l’ús d’espais d’incubació per desenvolupar el seu projecte empresarial al parc tecnològic del Tecnocampus, entre d’altres avantatges.

En l’acte es donarà a conèixer els guanyadors tant de la categoria de millor idea com de la categoria de millor startup.

Us podeu inscriure a l’enllaç : http://www.reimaginetextile.com/entrega-dels-premis-reimagine-textile/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>