El projecte Epinium, que impulsen els emprenedors Carlos Martínez i Miquel Ferrando, és el guanyador de la dissetena edició dels  premis Creatic, que atorguen el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró. En la categoria a la milor idea empresarial, el reconeixement se’l va endur  el projecte Thumblock, presentat per Miquel Giménez,  que unes hores abans rebia a la Universitat Pompeu Fabra el premi UPF Emprèn.

Els guanyadors del primer premi Creatic, en la modalitat idea i start-up, s’enduen 5.000 euros respectivament, a més de l’estada bonificada durant un any al parc tecnològic TecnoCampus, on s’allotgen més de 120 empreses. L’entrega dels premis es va fer ahir en la Nit de l’Emprenedoria i la Innovació, que va reunir més de 200 persones al foyer del centre de congressos del TecnoCampus, i en què l’alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, va destacar el lideratge del TecnoCampus en l’àmbit de l’emprenedoria.

Més informació aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>