Publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la resolució per la qual s’aprovaven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda per a l’any 2016. Comprova si t’hi pots beneficiar. També hi ha ajuts per a participació en fires i internacionalització de la moda.

Els programes són: 1) la competitivitat de l’empresa de comerç i serveis a través de les entitats, 2) l’afavoriment de la continuïtat dels locals comercials, 3) la implementació d’eines d’innovació tecnològica en establiments comercials, 4) la participació en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals del comerç i els serveis a Catalunya, 5) la comercialització de l’artesania i 6) la internacionalització de la moda.

Clicant aquí podràs descarregar-te un resum del més important amb tota la informació i les sol·licituds s’han de presentar segons el model normalitzat que està a disposició de les persones interessades a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>