Altres gestions

 

 • Oficina virtual de tràmits
  A L’oficina virtual de tràmits municipals podreu tenir de tota la informació, iniciar un tràmit o fer-los en línea. Trobareu els tràmits relatius a l’ocupació de via pública, els impostos municipals, les llicencies i permisos o les parades en mercats, entre d’altres.
  Oficina virtual de tràmits

 

 • Seguretat
  La Policia Local de Mataró és el servei de l’Ajuntament responsable de defensar i protegir el lliure exercici dels drets, llibertats i seguretat dels ciutadans.
  La seva missió és la satisfacció de les necessitats i demandes dels ciutadans, traduïdes en una millora de la qualitat de vida, tot desenvolupament les funcions legalment establertes en matèria de seguretat ciutadana, administrativa, assistencial, judicial i de trànsit.
  Més informació
  Tràmits de multes i denuncies

 

 • Salut Pública
  El Servei de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Mataró és el responsable d’aplicar i desenvolupar les polítiques de salut pública adreçades a la nostra població.
  Més informació

 

 • Sostenibilitat i Medi Ambient
  Consulta la pàgina de sostenibilitat de l’Ajuntament de Mataró.
  Consulta la web de tràmits de la Generalitat de Catalunya relatius al Medi Ambient : Canal Empresa

 

 • Comerç, Fires i mercats
  Coneix tota la informació sobre l’actualitat del comerç a Mataró, quins son els eixos comercials, els mercats i les fires de Mataró
  Més informació

 

 • Polígons d’Activitat Econòmica
  Si sou una empresa ubicada en alguns dels set polígons d’Activitat Econòmica de Mataró, consulteu les accions que s’estan fent de dinamització i com formar part de la plataforma d’empresaris dels Polígons.
  Més informació