Invest in Mataró

Invest in Mataró és l’estratègia impulsada per l’Ajuntament de Mataró i el Tecnocampus amb la missió d’oferir i consolidar Mataró com a ciutat plena d’oportunitats de negoci, una ciutat “business-friendly” i amb facilitats d’instal·lació d’empreses per desenvolupar nous projectes que generin activitat econòmica o de coneixement, a l’hora que generi ocupació de qualitat.
Tens un projecte empresarial de base tecnològica o innovadora?

La Incubadora de TECNOCAMPUS és una plataforma d’impuls al desenvolupament d’empreses de base tecnològica o innovadores. Ofereix serveis a projectes en fase de naixement per ajudar-los a convertir-se en empreses consolidades i competitives. amb un programa d’accions basades en el coneixement, consultoria, capital, xarxes i comunicació empresarial.

Vols engegar una activitat comercial?

Mataró disposa d’una oferta comercial al voltant de 2.000 establiments que suposen una superfície superior a 200.000m2.
Es distingeixen 2 tipus de comerç : comerç perifèria i comerç urbà. Al centre històric i a l’Eixample hi trobem els dos mercats municipals . Mataró també disposa de diverses fires comercials.

Zona industrial

La ciutat disposa de set Polígons d’Activitat Econòmica  on es concentren gran part de les empreses del municipi. L’ oferta de sòl industrial es complementa amb el Centre de Negocis ubicat al Parc Científic i de la Innovació Tecnocampus, on també està ubicat el Centre Tecnològic CETEMMSA.

Zona Maritima

Mataró, la ciutat costera més gran que hi ha entre Barcelona i França,  ha fet una aposta estratègica de posicionament a nivell internacional com a capital nàutica i marítima, i te la voluntat de convertir-se, en aliança amb Barcelona i Maresme, en el clúster nàutic de referència a la Mediterrània. El Port de Mataró  i la recent creada associació l’Associació Maresme Marítim, són els elements clau  per a la consolidació d’un clúster a la comarca per fomentar les activitats econòmiques vinculades al mar.