Oficina Mataró Empresa

És el punt d’atenció tant de persones empresàries com emprenedores , una finestra de consultes i serveis relacionats amb la seva actual o futura empresa.

L’Oficina Mataró Empresa  (OME) està impulsada per l’Ajuntament de Mataró i el Tecnocampus que amb la col·laboració de les entitats: Cambra de Comerç de Barcelona , FAGEM i PIMEC , conformen un ecosistema de recursos empresarials a l’abast de la competitivitat de les pimes del territori.

Catàleg de serveis OME                  Fulletó OME


Tens una idea de negoci?

Et facilitem tota la informació i tràmits que necessites per crear la teva empresa.


Tens una empresa?

Et facilitem tots els recursos al nostre abast per a que impulseu el seu creixement.


Qui pot adreçar-s’hi?

Persones empresàries, professionals, emprenedores i/o autònomes.


On som?

Parc TecnoCampus Mataró-Maresme.
Torre TCM2, planta baixa
Av. Ernest Lluch, 32
08302 Mataró

Telèfon: 93 169 65 02

Horaris

Informació

De dilluns a dijous
de 9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 18:00
Divendres
de 9:00 a 14:00 hores

Tràmits municipals

De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 horesPrincipals zones d’activitat econòmica


Zona Comercial. Mataró compta amb al voltant de 2.000 establiments comercials que representen una superfície comercial de més de 200.000 m2.Zona Industrial. La ciutat disposa de set Polígons d’Activitat Econòmica  on es concentren gran part de les empreses del municipi. L’ oferta de sòl industrial es complementa amb el Centre de Negocis ubicat al Parc Científic i de la Innovació Tecnocampus, on també està ubicat el Centre Tecnològic CETEMMSA.Zona Marítima. Mataró, la ciutat costera més gran que hi ha entre Barcelona i França,  ha fet una aposta estratègica de posicionament a nivell internacional com a capital nàutica i marítima, i te la voluntat de convertir-se, en aliança amb Barcelona i Maresme, en el clúster nàutic de referència a la Mediterrània. El Port de Mataró  i la recent creada associació l’Associació Maresme Marítim, són els elements clau  per a la consolidació d’un clúster a la comarca per fomentar les activitats econòmiques vinculades al mar.Invest in Mataró

Invest In Mataró és l’estratègia impulsada per l’Ajuntament de Mataró i el Tecnocampus amb la missió d’oferir i consolidar Mataró com a ciutat plena d’oportunitats de negoci, una ciutat “business-friendly” i amb facilitats d’instal·lació d’empreses i per desenvolupar  nous projectes que generin activitat econòmica o de coneixement, a l’hora que generi ocupació de qualitat.

logo. bcn's northern gate