Us recordem que el 5 de juny de 2015 finalitza el termini per a la presentació de candidatures per a la quarta edició del Programa Accelera el Creixement.

Aquest programa s’adreça a empreses de la demarcació de Barcelona. De totes les candidatures se’n farà una selecció de les 50 amb més potencial de creixement.

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a més de 30 hores de formació i altres 35 hores més d’assessorament especialitzat in company, per tal d’abordar els vostres projectes de creixement.

El perfil d’empreses que es poden beneficiar són pimes amb 3 o més treballadors, cinc o més anys de vida, amb el centre de decisió a la demarcació de Barcelona i am voluntat de créixer.

Els participants de les tres primeres edicions del programa n’estan molt satisfets i creiem que val la pena que mireu aquest video promocional del programa.

Les candidatures es podran presentar fins el 5 de juny de 2015 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o a l’OFICINA MATARÓ EMPRESA (Av. Ernest Lluch 32, Mataró), [email protected] mitjançant el formulari d’inscripció.

Per a més informació del programa, podeu consultar el díptic, el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com o bé contactar directament amb l’OFICINA MATARÓ EMPRESA.